Hypotheken

Hypotheken

Met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector is Kleijkers Pensioenen en Hypotheken voor u een ervaren partner, die u van dienst kan zijn met adviezen op het gebied van pensioen en hypotheken. Onafhankelijk, deskundig en persoonlijk pensioen- en hypotheekadvies is ons credo!

Nederland heeft al vele jaren een gedegen pensioenstelsel. Waar pensioen tot een jaar of tien geleden steeds een zekerheidje was, is dat tegenwoordig zeker niet meer altijd het geval. Het kan dan ook zeker geen kwaad om tijdig oog te hebben voor uw pensioensituatie.

Dus heeft u uitleg nodig over uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) of wilt u advies over (bij)spaarmogelijkheden, neemt u dan contact met ons op. U kunt ook bij ons terecht voor pensioenadvies in geval van echtscheiding, emigratie, geboorte van een kind, huwelijk, samenwonen en overlijden van een dierbare of het achterhalen van uw pensioenrechten (de zogenaamde vergeten pensioenen). Wij hanteren concurrerende tarieven. Wij geven u altijd vooraf een vaste prijsopgave zonder verborgen kosten.

Ook voor uw hypotheek kunt u bij Kleijkers Pensioenen en Hypotheken terecht. Zowel starters, doorstromers als ondernemers zijn bij ons aan het goede adres. Van oversluiten tot aankoop van een nieuwe woning, wij helpen u erbij.

Meer weten over dit onderwerp?

Patrick Kleijkers

Patrick
Kleijkers

Annet Kleijkers

Annet
Kleijkers