Analyse pensioen

Analyse pensioen

Hoewel veel pensioenfondsen de pensioenleeftijd verhogen naar 68 jaar, begint het pensioen al veel eerder. Maak niet de fout om pas vlak voor uw pensioendatum oog te krijgen voor uw pensioensituatie, maar begin daar vandaag al mee. Of u nu net van school bent of al vele jaren werkzaam, of u nu 25 jaar bent of 60 jaar, het is belangrijk om stil te staan bij de mate waarin uw pensioen uiteindelijk later zal voorzien in uw inkomen.

Kleijkers Pensioenen en Hypotheken biedt u een totaalpakket aan pensioenoplossingen en kan een complete analyse maken van uw pensioensituatie. U krijgt dan een volledig overzicht van al uw opgebouwde pensioenen met daarbij onder andere de ingangsdatums van de verschillende pensioenen en de hoogte van bruto en netto jaar- en maandbedragen. Ook de AOW wordt vermeld. Zo’n complete analyse kost € 600,- excl. 21% BTW.

Kleijkers Pensioenen en Hypotheken kan u ook adviseren en helpen met de interpretatie van uw UPO (Uniform Pensioenoverzicht). Voor een vast tarief van € 150,- excl. 21% BTW per UPO analyseren wij uw pensioenoverzicht en adviseren wij u graag. Ook met uw specifieke vragen omtrent uw UPO kunt u bij ons terecht.

 

Meer weten over dit onderwerp?

Patrick Kleijkers

Patrick
Kleijkers

Annet Kleijkers

Annet
Kleijkers